ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο και διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Η αποστολή εκτελείται μέσω της κατά τόπους συνεργαζόμενης μεταφορικής. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για όλους τους προορισμούς κυμαίνεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και την περιοχή παράδοσης και υπολογίζεται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της επιβεβαίωσης της πληρωμής σας. Για αυτό το λόγο η εταιρεία μας δεν δηλώνει χρόνο παράδοσης αλλά χρόνο αποστολής των προϊόντων από τις αποθήκες μας. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου Κυριακής και αργιών.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος / όγκο της παραγγελίας σας. Οι χρεώσεις υπολογίζονται πάντα μέχρι τη πλησιέστερη αποθήκη της συνεργαζόμενης μεταφορικής που εξυπηρετεί τη περιοχή / νομό σας, πλην της Αθήνας και όπου αλλού σας έχουμε ενημερώσει ότι εξυπηρετείται η διανομή, όπου τα μεταφορικά υπολογίζονται μέχρι το πεζοδρόμιο της εισόδου της δηλωμένης διεύθυνσης. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν υπάρχουν δυσκολίες πρόσβασης στο χώρο σας.

Σε περίπτωση που στην διεύθυνση παράδοσης που έχει δηλώσει ο πελάτης/χρήστης είναι δύσκολη η πρόσβαση από μέσο μεταφοράς της εταιρίας/πρακτορείου μεταφορών (πχ φορτηγό) ή δεν επιτρέπεται η είσοδος στα μέσα μεταφοράς της εταιρίας/πρακτορείου μεταφορών, τότε παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν γίνει η ενημέρωση τότε η εταιρία/πρακτορείο μεταφορών έχει το δικαίωμα να σας παραδώσει τα προϊόντα στο κοντινότερο προσβάσιμο από το μέσο μεταφοράς σημείο ή να ζητήσει παραλαβή των προϊόντων από εσάς πλέον από το κοντινότερο κατά τόπους γραφείο της.

Μπορείτε πάντα να ζητάτε διευκρινίσεις από το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων και πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας η ΣΔΡΑΛ Α.Ε. οφείλει την γνωστοποίηση του εκτιμώμενου κόστους των μεταφορικών προς τον εκάστοτε πελάτη ανά παραγγελία.

Παραδόσεις εκτός νομού Ιωαννίνων γίνονται με μεταφορικές εταιρείες του συνεργαζόμενου δικτύου εταιρειών μεταφορών της εταιρείας μας (εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ή συνεργασία μπορείτε να μας υποδείξετε την μεταφορική εταιρεία που προτιμάτε η συνεργάζεστε).

Η εταιρεία εκπληρώνει την υποχρέωσή της για μεταβίβαση και παράδοση του είδους με την παράδοση του είδους σε άρτια κατάσταση και συσκευασία, στο μεταφορέα που ορίζει ο αγοραστής.

Επίσης αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας και να μας ενημερώσετε, ώστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος και τον χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας. Συνεπακόλουθα, αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνετε εσείς το κόστος αποστολής από τη μεταφορική που θα παραδώσουμε σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μέχρι το τελικό προορισμό. Η ΣΔΡΑΛ Α.Ε.  δεν φέρει καμιά ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και για οποιαδήποτε προβλήματα (ζημιά, απώλεια, φθορά) ανακύψουν κατά την αποστολή από τη στιγμή που η παραγγελία σας παραδοθεί στη μεταφορική της επιλογής σας.

Σε κάθε περίπτωση όταν η αποστολή γίνει με μεταφορική επιλογής του πελάτη η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται το αργότερο 1-2 μέρες πριν την αποστολή/ παράδοση των προϊόντων στη μεταφορική του πελάτη.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Για παραδόσεις εντός του νομού Ιωαννίνων  αυτές πραγματοποιούνται από τα συνεργεία της εταιρείας μας ή με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραδόσεων της εταιρείας μας για την ημέρα και ώρα της παράδοσης όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για αποστολές εκτός Ελλάδος είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με την ΣΔΡΑΛ Α.Ε..

Καλάθι Αγορών
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.